Pravila (uslovi) iznajmljivanja apartmana

 

1. REZERVACIJE, PRIJAVA (CHECK -IN) I ODJAVA (CHECK-OUT), OTKAZIVANJE

Rezervacije se mogu izvršiti telefonom, e-poštom, onlajn ili na recepciji. Broj i orijentacija apartmana ne mogu biti izabrani prilikom rezervacije, već zavise od raspoloživosti smeštajnih kapaciteta. Naplata rezervacije – predautorizacija rezervacija vrši se 14 dana pre dolaska gosta. Check -in u apartman je od 14:00 časova na dan početka korišćenja smeštaja. Svaki gost dužan je da prijavi svoj boravak na recepciji, uz ličnu kartu ili pasoš. Check-out je do 10:00 časova na dan završetka korišćenja smeštaja, osim ako je ugovorom drugačije predviđeno. Zadržavanje u apartmanu posle naznačenog vremena povlači naplatu smeštaja za taj dan (*u zavisnosti od raspoloživosti apartmana): – kasni Check-out do 15:00 naplaćuje se u iznosu od 50% cene noćenja – kasni Check-out nakon 15:00 se naplaćuje u iznosu od 100% cene noćenja Za produženje boravka preko datuma predviđenog za odjavljivanje, potrebno je na RECEPCIJI izvršiti upit o raspoloživosti apartmana. Otkazivanje rezervacije je moguće 14 dana pre dolaska bez ikakvih penala. Svako kasno otkazivanje rezervacije povlači sa sobom naplatu u iznosu od 100% cene rezervacije.

2. PARKING

Parking u okviru kompleksa se koristi uz doplatu. Rezervacija garažnog mesta je obavezna. Cene parkinga možete pogledati OVDE.

3. SKIJAŠNICA

Usluge skijašnice u sklopu Woodside Apartmana se posebno doplaćuju.

4. SPA

Korišćenje SPA centra dozvoljeno je isključivo registrovanim gostima i ulazi u cenu korišćenja apartmana (01. 12 – 31. 03. 2023. radno vreme od 14:00 do 21:00h). Deca mlađa od 14 godina moraju biti u pratnji roditelja tokom boravka u SPA centru.

5. DODATNE INFORMACIJE O APARTMANIMA

Svi apartmani su u privatnom vlasništvu, kao i nameštaj i prateći aparati/uređaji. Gosti se obavezuju na poštovanje kućnog reda i da će čuvati nameštaj i uređaje tokom boravka u apartmanu, a eventualnu pričinjenu štetu su dužni da novčano nadoknate. U prostorijama apartmana je zabranjeno pušenje. Uvođenje kućnih ljubimaca u apartmane nije dozvoljeno.

6. POMOĆ i INFORMACIJE

Ako vam bilo šta zatreba tokom boravka, pozovite recepciju 24/7 na broj telefona: 0692033318